Better World Info - Turkish Intro

Better World Info on a PC screen with info text in Turkish on yellow and white background
Better World Info

Better World Info, burayı daha iyi bir dünya haline getirmek isteyen insanlar için eşsiz bir kaynak ve güçlü bir araçtır. - 450.000'den fazla barış, insan hakları, çevre ve sosyal adalet bağlantısı içerir.

Dünyamızı daha iyi bir yer haline getirmek isteyenler için bilgi ve ağ oluşturma fırsatları sağlayan, kar amacı gütmeyen, çevrimiçi bir platformdur.

https://betterworld.info

450.000'den fazla özenle seçilmiş bağlantıyı içeren, özgün projemiz "Better World Info", barış, çevre, insan hakları ve sosyal adalet gibi geleceğe dönük başlıklara yönelik bir bilgi merkezidir.

Kendi websitesindeki linklerin Better World Info'da yer almasını isteyen herkes, bu bağlantıları önerebilir ve böylelikle bilgilerini diğer insanlarla paylaşabilir. Basit bir şekilde bilgi edinmek isteyenler, iklim krizi, koronavirüs ve Ukrayna savaşı gibi sayısız konuda güvenilir ve güncel bağlantılar bulabilirler.

Better World Info olarak, Türkiye'de bilgi ve haber paylaşımına yönelik yoğun baskının farkındayız. Bu noktada Türkiye'den, insan hakları, barış, antimilitarizm, kadın ve LGBTQİ+ gibi birçok konuda link paylaşmaya özen gösteriyoruz.

Bizi, tercih ettiğiniz herhangi bir şekilde - bülteninizde, bir bağlantıda, bir tweet'te veya bir gönderide destekleyebilirseniz çok minnettar oluruz. Tabii ki, platformumuzu dahili bilgi için kullanırsanız ve bizi sosyal medya üzerinden takip ederseniz de mutlu oluruz.

Better World Info'ya dair herhangi bir sorunuz olursa, istediğiniz zaman bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. 

Desteğiniz için teşekkürler. 

İletişim için:

Dr N. Stute, MD

Kurucu, Better World Info

https://betterworld.info/contact



Not: Kaynağımızı beğendiyseniz ve başkalarıyla paylaşmak isterseniz:

https://twitter.com/BetterWorldInfo/status/1558798415290679303

https://facebook.com/BessereWelt.info/posts/5300550903313717

https://instagram.com/p/ChPnLMLqCDv

 

Privacy
The controller (Dr. Norbert Stute, Österreich would like to use the following services in order to process your personal data. Technologies such as cookies, localStorage, etc. can be used for personalization. This is not necessary for the use of the website, but allows us to interact with you more closely. Please select, if appropriate, the following options: